Feb 25, 2008, 1:04 AM

Сън 

  Poetry » White poetry
681 0 6
Достигнах...

до моето облаче...

там - на върха...

Докоснах...

       Погалих...

Усетих...

Почти го прегърнах,

но то се разпиля...

Зачаках…

Ще се върне

отново при мен...

       Повиках...

То се завърна...

Протегнах...

Целунах...

Изгорени устни...

Прегърнах…

Притворих уморени клепачи...

© Жара Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??