Jan 15, 2022, 1:44 PM

Сън 

  Poetry
150 0 0

Дали бях щастлива с теб не зная,

пеперуди летяха ми в стомаха.

Нали казват хората стари-

любов усетиш ли, не бягай! 

 

Сънувах те и тази нощ,

изрисуван в тонове красиви,

и събудих се в разкош,

между чувства, не ясни,  сиви.

 

Молех се, да не се събуждам,

исках още да сънувам,

и чух в любов се врече,

но чуждо име ти изрече.

 

Тихо ще пристъпвам към звездите

няма да се давам на мечтите.

Защо и в съня ми търсиш друга?

Защо моята любов за теб е чужда?

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??