Dec 9, 2013, 11:14 AM  

Сън (блус) 

  Poetry » Love
477 0 2

        Този текст за песен е написан за музикалната композиция „Сън”,  чийто автор е margen (Мартин Генчев). При негово желание му давам пълни права да използва моя текст за създаване на песен. Ето и линк към мелодията:

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=315144#comments

 

 

От 6 sec. до 2 min.

 

Навън започва да вали –

заключвам се зад сто врати

и пада сняг, и студ сковаващ

ме гнети...

 

В звън

и с нежен пукот, като в сън,

камината ми ме теши –

припомня ми

онези топли наши дни...

 

Бек вокали: В звън...

 

Мойта китара

прегърнал съм и в тишина,

погалвам с пръсти струните и

пее тя...

 

Пее за тебе

и с вкус на солени сълзи

покапват нотите,

а в душата – горчи...

 

Зимата вън

осветяват коледни елхи...

 

Зимата в мен

щипе и злобно хапе,

и без жал скрежи...

 

Зимата в мен

в лед превръща всеки тон,

защото ти не си до мен

в моя дом...

 

 

От 3 min. и 15 sec. до края

 

Бек вокали: И нека вали...

 

Но зимата ще се стопи

и ще настъпи пролетта,

и в слънчев лъч ще претворя

всеки мой акорд...

 

Но зимата ще се стопи

и ще настъпи пролетта,

и в слънчев лъч ще претворя

всеки мой акорд...

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??