Sep 6, 2007, 1:12 PM

Сън ли е било???  

  Poetry
921 0 14
Сънувах ли, че ме обичаш,
сънувах ли ръцете ти в нощта?
Наистина ли чух те да се вричаш,
че няма друга на света?

Сънувах ли очите ти горещи
и танца луд на голите тела?
Задъханите наши срещи,
скрити в пазвите на вечерта.

Сънувах ли те? Сън ли бе това?
Не виждаш ли - изгасва огънят,
а вятърът отнася пепелта.
Ще си отидеш ли и от съня?

© Живка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??