Feb 26, 2023, 9:41 PM

Сън-мечта 

  Poetry » Love
171 0 0

И тази нощ в съня си ще те търся,

моята любов следа ще ти остави знай. 

Със болка във сърцето душата ми ще се разкъсва,

но миг със теб ми стига да усетя аз какво е рай. 

 

Отново искам за ръката да ме хванеш,

да мечтаем за съвсем различен свят. 

Да те милвам и прегръщам мила моя,

без теб живота ми, представям си го като ад. 

 

Може би и ти ще ме обича

в някой друг живот, но не сега? 

Може и в любов да ми се вричаш,

това ще бъде мила съкровената за мен мечта? 

Устните ти да опитам и в обятията ми

да те държа, за теб любима моя искам да живея на света. 

 

Това е всичко друго, но не и реалността,

защото аз съм тук а ти в съня. 

И нека тази или другата вселена чуе моята мечта,

нищо друго аз не искам във живота освен да бъда с теб до края на света. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??