Jul 1, 2008, 9:26 PM

Сън несънуван 

  Poetry » Love
695 0 5
Сън.
Ти си като сън.
Като русалките в морето -
никога няма да се превърнат в реалност.
Като сирените магьосници на морето -
никога няма да се превърнат в реалност.
Сън несънуван...
Това си ти!

Не знам защо, но докато го пишех, очите ми се напълниха със сълзи.

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??