May 31, 2009, 10:28 AM

Сънено - бяла 

  Poetry » Love
710 0 21

Тръгвам си тихо с дъжда.

Мъгла се спуска след стъпките.

Сънено - бяла. Твоето "Да!"

"Остани?!" И изтръпване...

 

В този град съм отново. Отново

завръщане. Какво ли да сторя?!

Не искам забравяне! Не мога,

като дъжд с дъжда да говоря...

 

Над реката синее се буря.

Дунав мост е потънал във пръски,

а в душата живот прекатурен...

Хоризонтът в очите е дръзки!

 

Да летиш. Да се връщаш. Да любиш.

Да забравяш. Да губиш адреси.

Щом се скитникът нейде изгуби,

в лабиринта от дъжд - нежна песен...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??