Sep 10, 2013, 8:39 AM

Съновидение 

  Poetry » Humour
719 0 6

СЪНОВИДЕНИЕ

Седим със съседа. Бутилка ракия.
– Наздраве! – Наздраве, бе брат!
Жената във къщи е жива фурия – 
приготвя ни вкусен обяд!

Седим със съседа. Бутилка ракия.
– Наздраве, единствен мой… брат!
Жената във къщи е жива фурия,
когато подгони я яд!

Седим със съседа. Две бири отгоре.
– Наздраве бе… брат ми! Не… щеш?
Жената във къщи сама си говори:
– Ела ми ти, долен келеш!

Лежиме си двама след вино червено.
– Под масата… сянка е… брат.
А мойта жена е с рога и зелена –
началник на страшния ад!
30. 08. 2013 г.
Русе

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??