Feb 16, 2011, 9:13 PM

Сънувах, че пак сънувам… 

  Poetry
483 0 4

Сънувах

                 че пак

                              сънувам…

Вървях, спрях, чаках те.

Видях те, ти спря…

            Прегърнах  те.

            Вдигна ме, притисна ме.

            Отпуснах се, обичам те…

Разходихме се, смехът ти още кънти в ушите ми.

            Думи, погледи, прегръдки...

                                               Загубиха се…

                                                                       Всичките…

Отделно… аз...

                        Ти…

Но завинаги

                        “аз и ти”…

В едни различни времена…

 Аз и ти…

                                   Може би…

Сами…

                                   Ха-ха…

                                                           Дали…??

Сънувах, че пак сънувам…

                        И...

                                   Ти бе до мен…

А сега…

Аз… сама...

Ти… С нея…

                        Разделихме се… прегърна ме…

“Усещам как гласът ти трепти… на гърдите ми…” каза тихо

                                   и ме стисна… затворих очи…

Отворих ги…

                        Пусна ме… помаха ми… и ми обеща…

Някога отново… пак така…

Прибрах се и сънувах, че пак сънувам…

Водата отми болката…

                        Спрях.

                                   Огледах се…

Живота продължи… и отново този сън…

                        Сама…

                        С теб.

                                   Сами…

Аз…

            И…

                        Ти…

Може би…

                                                           Завинаги!

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми допадна как е написано. Някак "небрежно" и в същото време думите се леят толкова естествено. Определено ми хареса!
  • Много благодаря! C:
  • Продължавай
    да
    сънуваш !!!
    Интересен
    сън..."Ха-ха" много ми хареса
  • Благодаря за хубавите думи!Радвам се че ти хареса,надявам се не възразяваш да ти говоря на "ти".
    Поздрави!
Random works
: ??:??