Nov 11, 2010, 12:03 PM

Сънувах ли? 

  Poetry » Love
585 0 0

Сънувах ли, или ти бе при мен,

сънувах ли - не усещам още твоите ръце,

сънувах ли - не, кожата ми има дъх

на твойте целувки нежни, страстни!

Не сънувах, ти бе при мен

и щастлива ме направи!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??