Jun 1, 2008, 11:09 PM

Сънувай ме 

  Poetry » White poetry
1245 0 2
 

Сънувай ме.

Когато мечтите те заливат,

не ти дават да спиш,

а образът ми е по лицето ти.

 

Сънувай ме.

Няма да боли,

дори когато сама забия ножа

дълбоко в сърцето ти.

 

Сънувай ме.

Червеното е най-мълчаливият цвят,

особено, когато с него е целуната

ръката ти, а ножът е до теб.

 

Сънувай ме.

Ще вляза в съня ти и ще те успокоя.

Ти не си виновен, че ме обичаше.

Виновен си, че ме допусна до себе си.

 

Сънувай ме.

Не, не си и помисляй да дишаш.

Аз вече изпих дъха ти до дъно.

Като чаша вино, само ароматът остана.

 

Сънувай ме.

Ще те докосна леко и ще дойдеш в рая.

Там ще сме двама завинаги заедно,

завинаги заедно, заедно до края.

 

Сънувай ме.

Да, сънувай ме, въпреки - да знаеш,

все пак животът ти ще свърши с мен.

Когато аз кажа, без да разбереш.

 

Сънувай ме.

Сънувай ме до края, за да знаеш.

Да научиш края на приказката,

която сам написа и която вече тихо ридае,

и се плъзга по ръба на ножа.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Властно, какво повече да кажа и красиво де
  • Просто....какво да кажа..ами.......божествено, божествено....ииии....ааа да не забравя...божееееествено...^^
Random works
: ??:??