Aug 8, 2009, 1:34 AM

Сънувам слънчогледи (с видео) 

  Poetry » Love
1352 0 13

 


СЪНУВАМ СЛЪНЧОГЛЕДИ

Сънувам слънчогледи.
Не един и не цяло слънчогледово море,
а точно пет. Онези пет.
Същите, които бях ти пратил.
Красиви, жълти, с дълги дръжки
събрани във букет.
Пет слънца изпратени за теб
от мен с поздрав най-сърдечен
за Рождения ти ден.
Най-големият букет,
който някой някога ще ти изпрати.
Сънувам слънчогледи...
Но не до твоето легло,
а в кофата за смет. Онези пет.
Същите, които бях ти пратил.
И които ти дори не си видяла,
защото си била при друг.

 

               Изпълнение на живо:   Видео >>>

 

 

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??