Dec 4, 2018, 9:37 PM

Сънувам те 

  Poetry » Love
1733 19 36

Сънувах дом. И ти дойде.

Бе топло, светло и уютно.

Постлахме си вечерното небе

и пожелахме да е късно утрото.

Така бе хубаво, омайно,

пращеше огънят в камината,

миришеше на бор, на тайни,

на сняг посипан от комините.

Но в миг вратата се отвори

и всичко се стопи във мрака.

Дали сънят ще се повтори...

Сънувам будна и те чакам!

 

© любимка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??