Oct 16, 2009, 11:09 PM

Съперници 

  Poetry » Other
557 0 5



пламъче

на свещица малка

в тъмното едва мъждука

толкова е крехко

мисъл силна

може да го изгаси

а усмивка плаха

в огнен вихър да преобрази

 

не се полюшвай пламъче

гори

без теб

мракът ще победи

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??