Jul 19, 2011, 9:25 PM

Съпруга 

  Poetry » Other
714 0 1

Аз съм тази,
която вечер
постила
топло легло,
която в нощта
те завива и целува
твойто чело...
Аз съм тази,
която сутрин
кафе ти налива,
и грижовно
сандвич
за работния ден
ти увива...
Аз съм тази,
която на прага
вечер с любов
те посреща
и проницателно,
и деликатно
въпрос да те пита
се сеща:
колко цигари
изпушил си днес,
имаш ли
някакъв стрес?...
Аз съм жената,
която с години
вкусна вечеря
с тебе споделя..
и на живота
големия залък...
Аз съм
жената-съпруга!
И нищо,
ако някога друга
е искала за себе си
този ЗАЛЪК...
Мой е завинаги той -
с любов е спечелен
и е толкова
сладък!

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??