Sep 21, 2007, 10:35 AM

Сърцата ни 

  Poetry
438 0 6
    Сърцата ни

Сърцата ни са като буталата,
покой не искат,
най-много се страхуват от ръждата.
Мечтаят любов като бензин да ги залива,
страстта да го разпалва,
във буен огън да изгарят,
без спиране да тичат,
докато са живи,
обречени са да обичат.

© Майк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??