Dec 12, 2018, 12:26 AM

Сърцата ни се търсят в мрака... 

  Poetry » Love, Other
437 1 0

 

Сърцата ни се търсят в мрака

Отдавна закопнели за любов

Ти ли мен, или аз тебе чакам?

Аз ли чувам, или ти моя зов?

 

Отдавна пътят едно към друго

Стъпка по стъпка достигнаха

Отдавна имат свои заслуги

И щом се намериха, изригнаха...

 

И после телата в огън горещ 

Копнееха да се съединят

Но закъсняват нашите срещи

Как Любовта си да утолят...

 

 

....

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??