Jan 15, 2010, 10:07 PM

Сърце 

  Poetry » Other
736 0 0

                                                        Сърце

 

                                   Пусти улици, безкрайни небеса.

                                  Усмивки, глъч и смях, а после тишина.

                                  Плачещ стон пропуква нищетата.

                                  Вятърът се губи в мъглата.

 

                                   Любов - искра, огън, тлеещи останки,

                                   а след нея само пепел и забрава.

                                   Мълчание, викащо за помощ.

                                   Пясък. Пустинна самота.

 

                                   Свежа утрин, летен дъжд.

                                   Лъчи и светлина.

                                   Хаос и ужас. Щастие и тъга.

                                   Разкъсващо противоречие само във една душа.

 

© Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??