Sep 27, 2012, 10:43 AM

Сърце не ми остана 

  Poetry » Love
715 0 2

 

 

Къде ли е това сърце, 

което така жадуваше любов?

Нима някой ми го взе,

може ли да е така жесток?

 

Сърце в гърдите не остана,

загубих го сред мъка и тъга.

Остана ми една кървяща рана,

да  изгаря с любовта.

 

Защо сърцето ми отне,

нима ти нямаше ли свое?

Без капка жал го ти превзе,

така плени го, стана твое.

 

Сърце, къде си? Няма те в нощта,

а аз така търся и жадувам.

Искам пак да срещнеш любовта,

други устни да обичам, да целувам.

 

Сърце, защо позволи да те отнемат,

той дали ще те пази и цени така?

Защо от мене всеки път те вземат,

а в замянат даряват ми тъга.

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??