Nov 2, 2008, 1:44 PM

Сърцето говори 

  Poetry » Love
1088 0 0

Всеки ден мисля аз за теб

и изчезва обковалия сърцето лед,
щом ме целунеш ти 
и сбъднеш моите мечти.

Гледам залеза красив,
а умът ми, необуздано див,
не забелязва залеза красив,
а вижда само на лицето ти усмив.

Та дори залезът невероятен
не е толко' като теб прекрасен.
Всеки ден, всеки час
за теб мечтая аз.

Но мечтата си остава недостижима,
дори душата да е непоколебима.
Абе, получи се и рима,
макар и да не е кой знае колко незабравима.

Обича те моето сърце
и за теб умира моята душа.
Протегни към мен свойте ръце
и нека на Света възтържествува Любовта.

© Георги Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??