May 16, 2006, 6:36 PM

Сърцето ми тупти 

  Poetry
1160 0 1
Сърцето ми тупти за теб, момче,
сърцето ми крещи: "Обичай ме!".
Не ме оставяй ти сама,
не ме карай да плача сега.
Любовта приеми и не питай "Защо?",
обичта разбери и отдай и се ти.
Сърцето си давам, ти го прибери,
душата си подарявам, ти я вземи.
Аз виждам светът във твойте очи
и не усещам студа, а само чудни мечти.
За това те моля аз сега,
защото нямам воля да бъда сама
и ти пиша това:
"Сърцето ми тупти за теб, момче,
сърцето ми крещи: "Обичай ме!".

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??