Dec 10, 2011, 10:19 PM

Сърцето ти познавам 

  Poetry
376 0 2

Сърцето ти познавам -

чуждо е на всички,

най-чуждо - на

самия теб.

Дори насън

не виждаш

светлинките

на своите надежди

и мечти.

Дори не ги докосваш -

върховете,

родени и

израстващи

със теб...

Единствено,

само,

сърцето ти

те чака

пред вратата.

Ще я отвориш

ли?

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??