За обич или не –
сърцето само знае,
да страда или не,
отново да мечтае.
Изпълнено с добро,
да бъде много силно,
да му е все едно,
когато е безсилно.
Да продължи напред
в безпътицата вечна,
да бъде късче лед,
стихия бързотечна.
За обич или не –
сърцето само знае,
да страда или не,
отново да мечтае.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.