Nov 16, 2022, 11:19 AM

Сърчица 

  Poetry
178 0 5

 

Рисувах сърчица

Със думи и дела

във дневника

на тоз живот

Рисувах със ръце

Рисувах ги със ум -

във бледи или пък

в крещящи краски

Рисувах сърчица

и пусках хвърчила

На всяко,

давах и мечта да гони

там, някъде във небосвода

Мечти, желания,

любов -

да впръскат

от небето

Любов да завали

Да стопли всички хора

Сърцата със любов

и добрини да се изпълнят

Светът да стане по-добър!

По-светъл!

Да се усмихнат всички хора

и сърчица да зарисуват... 

 

Valentina Mitova

10/10/2022

 

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви много Ромашка, Ина, Скитница и Виолета!
  • Много позитивно
  • Хубаво послание, Вал, за любов и добро! И аз сега ще нарисувам сърчице! 💖
  • Рисуваме, рисуваме,...па почнем да ги трием ..човещинарство
  • Чудесно послание, Вале! Нека всички рисуваме сърчица! Харесва ми!
Random works
: ??:??