Aug 1, 2008, 10:26 PM

Със сърцето си обикнах 

  Poetry » Love
645 0 2

Със сърцето си обикнах,

когато тебе аз видях,

със душата си залюбих

тебе - моя идеал,

и вечно в тебе ще се вричам,

че за мене няма друг на този свят,

и да искам, няма да забравя

всичко, което си ми дал!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??