Jun 28, 2017, 2:51 PM

Същината 

  Poetry » Phylosophy
295 1 1

Каква е тука същината?

Какъвто и да е обекта,

един и същ си е ефекта:

от слънцето той хвърля сянка.

А слънцето не прави сянка -

самото то е светлината!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??