Oct 26, 2018, 11:50 AM

Съвет 

  Poetry
242 0 4

„Яж,
за да не бъдеш
изяден!“ -

 

зъл „съвет“,
от ада
изваден...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??