Feb 17, 2015, 11:09 AM

Съвпадение ли беше? 

  Poetry » Love
441 0 1

Съвпадение ли беше, че се влюбвах винаги в жени които много си приличиха?
Съвпадение ли беше или лош късмет, че аз исках да съм с тях, а те не можеха?
Съвпадение ли беше, че се влюбвах винаги в жени които бяха с кафяви очи?
Съвпадение ли беше, че всичките имаха голямо сърце или просто аз такива търсих?

Съвпадение ли беше, че всяка една от тях беше красива, истинска, мила и добра?
Съвпадение ли бяха думите "ти си добър, но не изпитвам към теб никакви чувства"?
Съвпадение ли беше или лош късмет, че всичките изпитваха чувства към някой друг?
Съвпадение ли беше, че всички търсеха красота, а аз не можах с това да ги впечатля?

Съвпадение ли беше или лош късмет? От сутрин до вечер не спирах да се питам....
Съвпадение ли беше и защо всяка една от тях търсеше нещо което не притежавах?
Съвпадение ли беше, че всички ме нараниха много силно или аз това заслужавах?
Съвпадение ли беше, че бяха истински и аз с години наред не можах да ги забравя?

Съвпадение ли беше, че половината от тях ми бяха много добри приятелки?
Съвпадение ли беше или просто исках нещо което между нас нямаше как да стане?
Съвпадение ли беше или лош късмет? Днес все още продължавам да се питам....
И имам много въпроси, съмнения и рани, но решение за тях така и не намирам....

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Калоян, твоето младо и влюбено сърце е
    много тъжно и наранено.
    С този стих задаваш много въпроси
    и на много от тях ще намериш сам отговорите,
    когато успееш да натрупаш повече житейски опит.
    Вярвам и искрено ти желая да намериш жена,
    заради която да пишеш само влюбени стихове!
    Хубавото в случая е,че дори и тъжен изливаш
    негативните си емоции върху стиховете и
    може би не таиш лоши чувства в себе си.
    Може да ти звучи банално, но трябва да вярваш,
    че някъде има твоя половинка и просто чака да я откриеш.
    Желая ти успех,щастие и много любов да срещнеш по пътя си!
Random works
: ??:??