Aug 3, 2008, 6:25 PM

Съвременна любов 

  Poetry » Love
1768 0 10

Отиваш си, нали? Добре...

Да те спра ли? Не, няма смисъл,

ти вече си поел.

Целуна ме и тръгна!

Какво пък, хубаво ни беше,

но свърши...

Та нали всичко свършва,

и любовта дори!

Тя изтича бавно през пръстите,

като пясък в горещ ден.

Но защо се обръщаш?

Аз вече тръгнах.

Мислиш, че те чакам

и взирам се след теб...

 не, няма смисъл...

Аз вече търся друг!

 

 

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??