Съвремие...
Свалячи - колкото си искаш...
и уморени от живота мачовци,
слаби, дълги, ниски,
умишлено се правят на палячовци...
Несретници и любовчии - много...
женени, ергени и сгодени,
кой бедно си живее, кой охолно,
все търсят те хомот да ти наденат...
Такива са си - днешните "идалговци"...
не се замислят никак за проблема,
даже като станат татковци...
чакат... друг правата им да вземе!...
© Таня Георгиева All rights reserved.