Аз луд съм, но не ми личи.
Побъркан съм - и още как!
Отвътре нещо все квичи
или изсвирва като влак.
Не съм нормален като всеки.
Живея в паралелен свят.
Халосан съм. Замаян леко.
В главата ми е мармалад.
Изкуквам щом погледнеш в мен.
Замайваш ме и ставам нов.
Оставам сладко вцепенен.
Аз луд съм от любов.