Jul 14, 2023, 8:44 PM

Съвършено 

  Poetry
377 0 0

към съвършено общество

човек стремѝ се

 

и нека този свят стремеж

осъществѝ се

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??