Mar 17, 2008, 1:39 PM

Създаде ме за себе си 

  Poetry » Love
1099 1 34
Създаде ме за
себе си, най-влюбена
и аз като творение...
те срещнах.
Познах те по очите.
В тях изгубена,
по пътя към
душата ти копнежна,
вървях по тротоарите
от сбъдване
и късах от
градините обичане.
Забравих ли
обратния - за тръгване,
или съм просто
твоето момиче,
намерило дома си
в теб отдавна?
Под стряхата
на топлите ти дни.
За твоята любов
съм вечно жадна.
Откакто ме създаде -
не боли...

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??