Apr 23, 2016, 9:19 PM

Тайна 

  Poetry » White poetry
848 0 0

Мисля само за теб,

обсебвам се...

В семейна примка съм,

лутам се в моя сън,

лутам се

 

И не мога да се събудя...

Искам, но съм

инат

и "няма"

е моята дума.

 

Викам те, да ми дадеш надежда,

но без теб...виждам само себе си.

Оставяш ме да говоря,

а аз губя надежда,

че някога ще дойдеш, но чакам!

 

Чувствам те до кожата си

и не искам да изпитвам...

Нищо, което може и да не бъде,

но обсеби ме,

в твоя закрилница превърна ме.

 

Може би това е моята роля,

но не знам как да я играя,

само знаейки да сънувам цветя.

 

Какво се очаква да направя?

Нищо не мога да кажа,

но искам да остане тайна...

Всичко исках да ти дам,

но нараних се...и оставих рана.

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??