Sep 3, 2023, 7:37 AM

Тайната на изгубеното кралство 

  Poetry
135 0 0

Тайната на изгубеното кралство 

 

Тихото момче изчезна с крясък,

не остави и една причина.

Разпръсна се по пода като пясък,

съдбата шанс не му даде живота да опита.

 

Подгонила го тъгата студена,

самотен и различен още, като малък.

Но цялата суетност в миг изчезна,

победи я и превърна се във пламък.

 

От този ден всички искат да умре,

защото със сила равна на бог,

огънят хванал го е за ръце,

хванал го е и за целия живот. 

 

Търсил е далечно бягство,

от глупавите всезнайници безброй.

Историята на това изгубено кралство,

може да приключи само той. 

© Стефан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??