Oct 2, 2014, 12:38 PM

Тайни 

  Poetry » Phylosophy
749 0 0

Тайни

 

Да откриеш тайните на вечността

в ежедневните неща,

тогава всяка глътка въздух

ще радва твоя дух.

 

Да откриеш тайните на вечността

в невидимите за деня неща,

тогава твоят дух

ще е самият въздух.

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??