Oct 5, 2008, 2:56 PM

Тайникът на живота 

  Poetry » Other
1067 1 3
Сърцето ми е тайник на живота,
във него се спотайват мечти неизживяни,
бленувани копнежи, страсти!
Безумни радости, несподелена мъка и сълзи!

- Сърце, да, знам, приятел верен си ми ти,
на теб ще кажа, няма друг.
Понякога отваряш ми заключени врати,
понякога се сгушвам, окована в студ!
Но ти не лъжеш, не грешиш,
защото в теб са всички тайни на живота.
С приятел даже ако споделиш,
сърцето си остава моята единствена Голгота!!!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??