5.10.2008 г., 14:56 ч.

Тайникът на живота 

  Поезия » Друга
1064 1 3
Сърцето ми е тайник на живота,
във него се спотайват мечти неизживяни,
бленувани копнежи, страсти!
Безумни радости, несподелена мъка и сълзи!

- Сърце, да, знам, приятел верен си ми ти,
на теб ще кажа, няма друг.
Понякога отваряш ми заключени врати,
понякога се сгушвам, окована в студ!
Но ти не лъжеш, не грешиш,
защото в теб са всички тайни на живота.
С приятел даже ако споделиш,
сърцето си остава моята единствена Голгота!!!

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??