Nov 7, 2011, 10:46 AM

Тайно 

  Poetry
938 0 14


 

Твоята тайна как да остана

Не не искам в сърцето ти рана

Нито мисъл която мира не дава

Не мога да бъда застинала лава

Тайно по тъмно да те обичам

Все да очаквам все да въздишам

В откраднати мигове как да живея

От любов да изгарям за любов да копнея

Как тайно в очите ти дълбоки да потъвам

Все тайно устните ти топли да целувам

Гласа ти даже трябва тайно все да чувам

Мълчаливо всеки път да се сбогувам

Целуваш очите ми като слънчев лъч зарана

Твоята тайна как да остана

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??