Jan 10, 2008, 1:40 PM

Тайнството (Откровение 4)  

  Poetry » East forms
817 0 4
 
хайку


притваря очи
на целувана нежност...

сбъднато тайнство...


© Морякът All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??