Така безумно аз сега те искам,
мечтая да си с мене, мила моя,
и всеки ден не спирам да те мисля,
когато аз бях твой, а ти бе моя...
Така безумно аз сега те искам
и помня те усмихната, красива...
Ох, как ме гушкаше, притискаше
към себе си... Любов щастлива...
КА
© Калин Алекс All rights reserved.