Jul 10, 2007, 2:38 PM

Така и аз 

  Poetry
439 0 1

Както слънцето не може без небето,
така и аз без теб не мога,
защото ти си ми в сърцето,
за мен си радост и тревога.

И както дъжд без капки не вали,
така и аз без теб не съществувам,
друг не виждат моите очи,
на твоите чувства аз робувам.

Както и нощта не може без луната,
така и аз без теб потъвам в самота,
до сега не вярвах в съдбата,
но тя ме срещна с любовта.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??