Dec 7, 2008, 8:21 AM

Така ли ще бъде 

  Poetry » Love
770 0 0

 

Така ли ще останеш -

невъзможен ти за мен?

Така ли ще изстиват

думите ти ден след ден?

 

Така ли ще ме гледаш -

ту прехласнат, ту смирен?

Не долавяш ли, че в смут

изпълнено е всичко в мен.

                                         

Така ли за теб ще живея?! 

Ще  мечтая, бленувам, копнея.

Ще страдам и ще пропадам.

И за миг само ще се изправям.

 

Ще те премахна ли от сърцето си, кажи?

Или ще продължавам да забивам в него без жал остри игли?

 

2007

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??