Mar 5, 2007, 9:23 AM

ТАКА МИ СЕ ИСКА 

  Poetry
773 0 9

За тебе, моя Обич!


Така ми се иска да те докосна през времето,
да целуна устните, преплели в себе си вятър,
да погаля ръцете, които ме пареха нежно,
да нямам нищо, а да бъда безкрайно богата.

Така ми се иска да върна вълшебството
на всяка ласка, стоплила студените вечери,
на всяка дума,с толкова обич прошепната,
на всеки миг, отлетял ненадейно далече...

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??