Apr 14, 2008, 6:56 PM

Така научиха ме да убивам 

  Poetry
685 2 4

Плачи, крещи, с обидни думи назови ме!
Ограбих те, избягах

и след себе си заключих...
Мълчи, скърби, от ума си заличи ме!
Прости ми, но да те обичам,

така и не научих...

Кълни, проклинай,

със кама дълбоко пронижи ме,
но да знаеш, че сърце

отдавна вече нямам!
Да продължа да мразя - откажи ме!
Подай ръка и спри ме да пропадам...

И за сърцето си не питай, то не бие -
така научиха ме да убивам!
Кажи и на душата си -

от мене да се крие -
до дъно, бавно, безмилостно ще я изпивам!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??