Sep 9, 2016, 8:11 PM

Така ни се пада 

  Poetry
202 0 0

...устите ни някак червени,

някак високи

e.e.cummings

Любовта, която

даваш на всички останали,

никога не се връща

и устните,

след толкова много целувки,

не са някак същите

Скачай,

без да поглеждаш -

отдолу е мрак,

по-голям от въздишка,

празен като сърцето ти.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??