Mar 1, 2009, 6:58 AM

Така се... 

  Poetry
595 0 21
 

                   Така се...


„Латино" ли каза...? - О, oще по зле...
Нахлу ми
в небето...
И не с пистолет...

Не с каска на войн сърцето ми "взе"...
А тъй
на раздумка...
Пред плато с „омлет"...

„Латино" е „кръпка". Със чувство, със плам...
Безскрупулна...?
 - Може...
Морал...?
 - Недотам...

От Рая немеят - че Ад ми е храм...
Така се "взривява"
 „угаснал"
вулКан...!

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??