May 14, 2013, 7:55 AM

Така те обичам 

  Poetry
718 0 10

Аз обичам безкрай
и за теб го изричам.
И съм ад, и съм рай,
и така те обичам. 
Днес съм тиха вода -
утре снежна стихия.
Сутрин нежна роса -
вечер тежка магия.
Нощем тихо шептя -
денем бяла омая.
Че обичам крещя,
и светът да узнае.

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??