Sep 9, 2011, 3:25 PM  

Такава съм... 

  Poetry » Love
2187 0 37

Скитам все из небесни поляни,
със звезди във косите окичена.
А във дланите, трепетно  сбрани,
нося цялото свое обичане.

 

Гоня слънчеви зайчета щури,
те ми шарят с лунички лицето.
Задължително пия си сутрин

с три лъжици надежда кафето.
 

Имам вятър другар, вместо дружка -
закачливец, чаровник от класа.
Все върти ме в любовни вихрушки,
но ми брули от дните тъгата.

 

И при залез и изгрев танцувам.
Дето мина, оставям по зрънце
светла диря. И искам... жадувам,
да огрея цял свет с мойто слънце.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??