Mar 6, 2016, 8:58 PM

Такава съм 

  Poetry » Love
485 1 3

Гореща като огън съм, изгарям

на демоните в тебе съм копнежа,

врати към ада със очи отварям

и дявола пред мене поглед свежда.

 

По дирите на вятъра танцувам,

а вечер тъмен облак ме отвежда,

в безкрайното очакване потъвам

за да се върна в утрото с надежда.

 

Разлиствам ти душата като цвете

ухаещо на лято и мускус,

греховно капя ти в ръцете

оставяйки тъй сладостен привкус.

 

Рисувам във ума ти живописно

феерия от страст и цветове

и там в съзнанието многолистно

се раждат нови, тайни светове.

 

 

 

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??